Elektromonteur in Amsterdam en omstreken.

Dim – De installatie monteurs uw eigen gecertificeerde elektromonteurs in Amsterdam en omstreken. Voor het aanleggen van een complete elektra renovatie tot het oplossen van een stroom storing of het vervangen van uw intercom systeem. Eigenlijk voor al uw elektrotechnische werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

 

Al onze elektromonteurs zijn gecertificeerd en werken volgens de laatste normen met professioneel materiaal en voorzien van vca.

 

  Wij staan o.a. klaar voor particulieren, mkb, investeerders, vve beheer, en architecten zowel thuis of op kantoor.

 

Een kleine greep uit onze werkzaamheden.

 • Groepenkast vervangen of uitbreiden.

Bij ons kunt u een extra groep of aardlekschakelaar bij laten plaatsen of de groepenkast vervangen. In geval van lekkage of brandschade kunnen we u voorzien van een gratis offerte voor de verzekering. Al onze groepenkasten worden geleverd en gemonteerd tegen scherpe all inclusief prijzen en met een standaard garantie van 2 jaar. Wilt u graag m.b.t het vervangen van een groepenkast neem dan contact met ons op. Onze elektricien helpt u graag met een passend advies. Wij leveren en plaatsen groepenkasten in Amsterdam en omgeving. Voor een gratis offerte kunt u kijken op onze pagina “groepenkasten”.

 • Elektra renovatie.

Heeft u een woning gekocht en wilt u de elektra renovatie professioneel en vakkundig laten uitvoeren door een professionele elektricien? Dim heeft al veel woningbouw en bedrijfs renovatie projecten gerealiseerd in Amsterdam en omstreken. Het compleet renoveren bestaat onder andere uit het vervangen van leidingen en de elektra bedrading. Het plaatsen van nieuwe centraal dozen en lichtpunten. Het in frezen van leidingen en het boren van inbouwdozen voor de stopcontacten en schakelaars. Vaak moeten er nieuwe groepen bijgeplaatst worden om te voldoen aan de huidige maat staven denk hierbij aan ovens, quooker, vaatwasser etc. Wij adviseren u graag bij het maken van een elektrotechnisch plan voor uw renovatie.

 • Elektra storing / sluiting oplossen.

Slaat uw aardlekschakelaar of de groep uit? Bij een storing of sluiting komt het vaak voor dat u spoed heeft met het oplossen hiervan. Bijvoorbeeld omdat de werkzaamheden van uw bedrijf vast lopen of omdat er belangrijke apparatuur uit staat. Het is dus belangrijk om een elektricien met ervaring in te schakelen op de manier is uw storing het snelste verholpen. Wij bieden een spoedservice aan in dit geval zullen wij ernaar om dezelfde dag bij u aanwezig te zijn. Dit geld voor Amsterdam en omgeving. In geval van minder urgente storingen is dit vooralsnog binnen enkele dagen.

 • Verlichting.

De verlichting installatie of enkel de montage van uw verlichting u kunt voor alles bij ons terecht. Van Design verlichting bij u thuis tot een bedrijfshal, woning of kantoor renoveren en voorzien van een compleet nieuw lichtplan. Onze elektricien staat voor u klaar uitgerust met accu gereedschap, lasers en voldoende kennis en ervaring. Heeft u advies nodig voor een lichtplan of wilt u misschien overstappen naar led? Onze elektricien komt graag vrijblijvend bij u langs in Amsterdam en omstreken op kantoor of bij u thuis!

 • Led verlichting ombouwen.

Overstappen naar led is gunstig en bespaard al snel 70% op uw energie kosten. De investering die u maakt verdient zichzelf weer terug. Tevens gaat led veel langer mee en voor bedrijven is het vaak mogelijk om subsidie aan te vragen. In veel gevallen is het mogelijk om uw huidige verlichting om te bouwen naar led in plaats van vervangen. Als voorbeeld de ouderwetse tl bakken vaak bieden bedrijven nieuwe tl led armaturen aan terwijl dit omgebouwd kan worden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te adviseren bij de overstap naar led.

 • Laadpaal elektrische auto.

U heeft een elektrische auto aangeschaft voordat u optimaal kunt genieten hiervan zal er eerst nog een laad station moeten komen. Wij kunnen die voor u plaatsen en leveren. Vaak moet er elektra bekabeling aangelegd worden de groepenkast uitgebreid worden en een tussen meter geplaatst worden.

 • Intercom systeem.

Een video intercom of spraak intercom is onmisbaar als u bezoekers bij uw woning of kantoor toegang wilt verschaffen. Zo kunt u op eenvoudige wijze zien of horen wie er voor u deur staat. Tevens kunt u een systeem met deur opener nemen voor het op afstand binnen laten van bezoekers. Intercom systemen die tevens bedienbaar zijn via smartphone is ook een optie en erg fijn als u niet thuis bent of niet in de buurt van het binnen toestel.

 • Keuken elektra installatie.

Bij het vervangen of renovatie van uw keuken komt vaak meer kijken dan u denkt. Er is tegenwoordig zoveel apparatuur en bijna alles heeft een eigen elektra groep nodig. Er moet dus bekabeling aangelegd worden en vaak is er geen loze leiding meer in de keuken hiervoor. Soms moet vanwege de uitbreiding de groepenkast aangepast of vervangen worden. vaak moet er ook frees werk voor nieuwe leidingen en stopcontacten gedaan worden. Misschien wilt u van gas overstappen naar elektrisch koken. Wanneer de oude keuken gedemonteerd is heeft u de kans om dit allemaal goed aan te pakken en problemen in de toekomst te voorkomen.

 • Beveiliging systeem.

Een goed beveiliging systeem geeft u een prettig gevoel en beschermt uw eigendom. Van camera systemen tot inbraak preventie wij helpen u graag verder met een goed advies en de juiste installatie voor uw woning of kantoor. Onze adviseur kan bij u langs komen om samen uw wensen te bespreken.

 • Datanetwerk installatie.

Uw kantoor of woning voorzien van een nieuw data netwerk behoort ook tot onze diensten. Of het nu gaat om een extra internet aansluiting bij u thuis of een compleet netwerk op kantoor.

 • Elektrotechnisch onderhoud / vve beheer.

Voor periodiek onderhoud aan uw elektrotechnische installatie kunt u bij ons terecht. Tevens is het mogelijk om een passend onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Op deze manier bespaard u kosten en weet u dat de installatie altijd veilig is. Tevens staat onze elektricien binnen no time bij u op de stoep in Amsterdam en omgeving.