Kortsluiting oplossen in Amsterdam e.o.

Expert in het oplossen van uw kortsluiting of stroomstoring in Amsterdam en omstreken, bij u thuis of op kantoor ook voor vve zijn wij snel op locatie voor het oplossen van uw elektra storing! Voor een niet urgente storing proberen wij u binnen 48 uur van dienst te zijn.

Met spoed een elektricien op locatie voor uw storing

In geval van spoed of nood streven wij ernaar om al dezelfde dag bij u op locatie te zijn. Voor meer informatie over onze spoedservice en het spoedtarief neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

  • Stroomstoring of kortsluiting oplossen.

Bij het inschakelen van een expert heeft u de garantie dat de elektra storing het snelst is opgelost. Vaak zijn storingen of een sluiting al binnen 1 a 2 uur gedetecteerd en opgelost. Niet alleen kan een stroomstoring voor een onveilige situatie zorgen maar ook kan het zijn dat u werkzaamheden thuis of op kantoor vast lopen. Heeft u sluiting in huis of kantoor neem contact met ons op en onze elektricien komt u zo spoedig mogelijk helpen.

  • Elektra calamiteiten brand of waterschade.

Heeft u brand schade gehad of een lekkage? Wij helpen u graag met de eerste noodoplossingen en het veilig stellen van de elektro technische installatie. Vaak loopt brand of lekkage schade via de verzekering en heeft u een offerte nodig voor de herstelwerkzaamheden kunnen starten. Wij sturen u graag een gratis offerte op die voldoet aan de eisen van de verzekeraar.

  • Onderhoudscontract voor mkb of vve.

Als bedrijf of vve beheerder wilt u graag dat uw elektrotechnische installatie goed wordt onderhouden. Wij bieden elektrotechniek onderhoudscontracten voor passend periodiek onderhoud. Zo weet u zeker dat de installatie veilig is en zich geen gevaarlijke situaties voordoen. Mocht er een stroomstoring of kortsluiting zijn dan staan wij tevens meteen voor u klaar en kunt u rekenen op de juiste hulp.