Storingsdienst voor elektra storing.

Expert in het oplossen van uw kortsluiting of stroomstoring in Amsterdam en omstreken, bij u thuis of op kantoor ook voor vve zijn wij snel op locatie voor het oplossen van uw elektra storing!

Met spoed op locatie in Amsterdam, Almere en midden Nederland.

In geval van spoed of nood streven wij ernaar om al binnen 2 uur bij u op locatie te zijn.

  • Stroomstoring of kortsluiting oplossen.

Bij het inschakelen van een expert heeft u de garantie dat de elektra storing het snelst is opgelost. Vaak zijn storingen of een sluiting al binnen 1 uur gedetecteerd en opgelost. Niet alleen kan een stroomstoring voor een onveilige situatie zorgen maar ook kan het zijn dat u werkzaamheden thuis of op kantoor vast lopen. Heeft u sluiting in huis of kantoor neem contact met ons op en onze elektricien komt u zo spoedig mogelijk helpen.

  • Calamiteiten brand of waterschade.

Heeft u brand schade gehad of een lekkage wij helpen u graag met de eerste noodoplossingen en het veilig stellen van de elektro technische installatie. Vaak loopt brand of lekkage schade via de verzekering en heeft u een offerte nodig voor de herstelwerkzaamheden kunnen starten. Wij sturen u graag een gratis offerte op die voldoet aan de eisen van de verzekeraar.

  • Onderhoud voor vve en mkb.

Als vve kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan uw complex, garage, of woningen. Zowel op elektrotechnisch vlak als andere kleine service en onderhoud werkzaamheden kunt u bij de installatie monteurs terecht. Graag bieden wij u als vve en mkb het gemak om te werken met één bedrijf dat meer bied dan alleen elektrotechniek. Zo hebben wij een allround klusser beschikbaar voor herstelwerkzaamheden, verbouw, schilderwerk en kleine reparaties. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract op maat af te sluiten.

  • Onderhoudscontract voor mkb of vve.

Als bedrijf of vve beheerder wilt u graag dat uw elektrotechnische installatie goed wordt onderhouden. Wij bieden elektrotechniek onderhoudscontracten voor passend periodiek onderhoud. Zo weet u zeker dat de installatie veilig is en zich geen gevaarlijke situaties voordoen. Mocht er een stroomstoring of kortsluiting zijn dan staan wij tevens meteen voor u klaar en kunt u rekenen op de juiste hulp.

  • Verwarming en cv ketel storing.

Zonder verwarming zitten is erg vervelend zeker in de wintermaanden. Wij werken nauw samen met een collega installateur die deze problemen voor ons op pakt. Mocht het dus voorkomen dat u een betrouwbare installateur zoekt of wilt u graag dat dit door ons geregeld wordt. Neem dan contact met Dim op wij staan graag voor u klaar.